Over ons

Onze prachtige producten

Gemaakt en geproduceerd in België op een verantwoorde manier sinds 2012.

Samuel Droeshaut

Oprichter

Fabienne Tedesco

Oprichter

Samuel Droeshaut en Fabienne Tedesco presenteren hun fantastische biologische GINGKY Gembersap.

Gingky gembersap is gemaakt volgens een recept dat het resultaat is van de vriendschap tussen Samuel Droeshaut en Fabienne Tedesco en wordt geproduceerd door FIVE STARS FOOD sprl. Gingky is 100% biologisch, ambachtelijk en vers. Het gembersap dat we gebruiken is biologisch geteeld, gevoed door het zuivere water van de bergtoppen, boordevol mineralen van land dat nog vrij is van chemicaliën.

FIVE STARS FOOD SPRL extraheert het gembersap voorzichtig uit de wortelstokken, perst het koud en filtert het vervolgens voorzichtig om zoveel mogelijk van de ongelooflijke voedingskwaliteiten van deze prachtige wortel te behouden. Vervolgens bewerken we het door toevoeging van gecertificeerde biologische ingrediënten die we met de grootste zorg selecteren en bewerken we het volgens onze verschillende recepten die we met passie uitwerken om het uiteindelijk te bottelen of in blokjes te snijden.

Op basis van de unieke gemberwortel hebben wij een reeks smaken gecreëerd waarvan de recepten zorgvuldig zijn uitgedacht met twee prioriteiten in gedachten:

. om uw smaakpapillen te laten dansen in een festival van genot

. Om uw lichaam te voorzien van essentiële elementen die bijdragen aan een hoogwaardige voeding.

Over gember

Oorsprong van onze wortelstokken.

Onze gemberwortels komen voornamelijk uit de Peruaanse bergen.

Aangeplant zonder ontbossing tussen 1000 en 1300 m hoogte. Op deze hoogte is er geen ongedierte voor gember, wat betekent dat er geen producten worden gebruikt om de gember te beschermen. In overeenstemming met de regels van de eerlijke handel vullen wij, wanneer de gekweekte voorraden allemaal verkocht zijn, onze productie aan met wortelstokken die op een schone en verantwoorde manier geteeld zijn.

Wij besteden bijzondere aandacht aan het gebruik van de hele wortel zonder ook maar één kruimel weg te gooien door 100% van de gemberresten na de koude persing opnieuw te gebruiken.

Samenstelling van gember

De voordelen van gember

Hij kwam naar ons in de 4e eeuw voor Christus. JC. Het was een van de eerste geïmporteerde oosterse specerijen.

Wonder van het Universum

Contacteer ons

Vorstsesteenweg 76
1601 Ruisbroek
Belgique